Doliu în Parlamentul României. Sebastian Radu, învins de Covid

Deputatul PSD Sebastian Radu a decedat la numai 49 de ani, din cauza Covid. Acesta este primul parlamentar răpus de noul coronavirus.

Potrivit news.ro, deputatul de Buzău era membru al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor şi la câteva zile după ce a fost diagnosticat au apărut complicaţii şi a fost transferat de la Buzău la Spitalul Militar Central din Capitală. Ulterior, pentru că starea sa nu se ameliora, familia a solicitat transferul la un spital din Germania, unde el a murit.

Sebastian Radu a fost viceprimar al municipiului Buzău în anul 2012, dar a demisionat din funcţie în urma unor neînţelegeri cu fostul primar Constantin Boşcodeală. După ieşirea acestuia din politică, a revenit în PSD, de unde a candidat şi a fost ales deputat în anul 2016. Radu nu s-a mai regăsit pe listele din acest an pentru Parlament.

„Un prieten adevărat”

„Am primit în această dimineață una dintre cele mai dureroase vești. Bunul meu prieten și coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid. Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalți pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna!

Condoleanțe familiei!  Suntem alături de voi”, a scris Marcel Ciolacu, pe pagina de Facebook.

Citește și: Ministrul Agriculturii, testat pozitiv Covid

#News