Wizz Air a anulat toate cursele spre şi dinspre Israel

Pasagerilor afectaţi li se oferă opţiuni pentru reprogramare sau rambursare, precum şi pentru cazare.

Wizz Air
Wizz Air

Compania aeriană low cost Wizz Air a anunţat duminică seară că anulează toate zborurile spre şi dinspre Tel Aviv, până la o notificare ulterioară, din cauza conflictului deschis dintre Israel și Hamas, potrivit digi24.ro.

Wizz Air îi contactează direct pe pasagerii afectaţi, prin e-mail sau SMS, şi le oferă opţiuni pentru reprogramare sau rambursare, precum şi pentru cazare.

„Ca urmare a escaladării conflictului din Israel, am anulat zborurile către şi dinspre Tel Aviv până la o notificare ulterioară.”, a transmis, duminică seară, compania, într-un comunicat de presă. Compania recomandă pasagerilor care şi-au rezervat biletele prin agenţii de turism sau platforme online să apeleze la acestea pentru modificări ale rezervărilor. „Continuăm să monitorizăm situaţia îndeaproape şi suntem în legătură cu autorităţile relevante. Wizz Air îşi cere scuze pentru orice inconvenient, subliniind că siguranţa şi securitatea pasagerilor, echipajelor şi aeronavelor rămân prioritatea sa numărul unu”, au mai transmis oficialii companiei.

Încă două avioane TAROM au adus în țară români amenințați de reizbucnirea luptelor dure din Orientul Mijlociu. Avioanele au aterizat la ora 3 și 5 minute și la ora 4 și 15 minute.

Compania națională aeriană a făcut și ieri două astfel de curse speciale, între Tel Aviv și București, în timp ce Wizz Air a anunțat că își suspendă toate zborurile pe relația România – Israel. O altă companie privată a readus în țară, ieri, 115 persoane. Și alte țări europene au trimis avioane după cetățenii lor. Polonia și Bulgaria au folosit chiar aeronavele prezidențiale în aceste misiuni.anunţă că 245 de cetăţeni români, printre care şi 2 grupuri de pelerini, au fost repatriaţi din Israel duminică, prin intermediul a două curse operate de compania TAROM, respectiv două curse operate de o companie aeriană privata. Expoziție de produse agroalimentare româneşti, organizată în curtea Ministerului Agriculturii