Liviu Pleșoianu

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu a avut o ieșire furioasă, într-o postare pe Facebook, la adresa ambasadorului SUA despre care spune că i s-a permis să facă „pe față, campanie electorală pentru un partid și împotriva altui partid”. Totul pornind de la o declarație făcută de Zuckerman cu privire la rezultatul alegerilor locale din România.

„Nu, problema nu e acest pseudoambasador asistabil intelectual pe nume Zuckerman. Problema suntem noi, românii! Noi am ajuns să acceptăm toate fițele de STĂPÂN de COLONIE ale oricărui precar arogant! Dacă nu am fi ajuns atât de jos, dacă nu ne-am fi obișnuit să fim tratați ca o colonie în devălmășie căreia i se mai și scuipă semințe în cap, Ne-Excelența Sa, Ne-Domnul Zuckerman ar fi fost nevoit să plece deja de aici. Fără a i se permite să se mai întoarcă. Faptul că este încă aici, că respiră încă aerul acestei țări, că pășește în continuare pe pământul străbunilor noștri – asta este dovada cea mai clară a gradului de SCLAVIE în care a ajuns să cadă și să decadă România!”, a scris Pleșoianu pe Facebook.

Nu, problema nu e acest pseudoambasador asistabil intelectual pe nume Zuckerman. Problema suntem noi, românii! Noi am…

Publicată de Liviu Plesoianu pe Joi, 8 octombrie 2020

Zuckerman, agentul electoral al unora

„Nicăieri în lumea civilizată nu e măcar imaginabil ca un ambasador să facă, pe față, campanie electorală pentru un partid și împotriva altui partid. Dar România nu se mai comportă de multă vreme ca un stat civilizat, care se autodetermină… România nu mai e stat suveran. E colonia fifty-one! Al 51-lea stat american…

…Iar faptul că mai suntem doar vreo doi, trei care VORBIM LIBER în țara asta arată foarte clar drumul complet greșit pe care mergem! Realizăm noi oare cam câtă „DEMOCRACY” ne-au adus dacă majoritatea oamenilor politici, oamenilor de afaceri, oamenilor de presă au ajuns să-și mai exprime revolta doar șușotit, neasumat!? Înțelegem noi oare, măcar în ceasul al doisprezecelea, că ploconirea și mimetismul ne transformă, din PRIMITORI, în PRIMITIVI!?”,a mai scris deputatul social democrat.

De unde a pornit totul

 „În urmă cu doar două săptămâni, am fost martorii unui proces electoral care a continuat să distanțeze națiunea de „baronii-tâlhari” roșii care au manipulat legea pentru a-și umple buzunarele, în detrimentul poporului! Doresc să salut și viziunea și calitățile de lider ale Președintelui Iohannis și ale membrilor guvernului Premierului Orban. A venit momentul României, iar perioada Renașterii în România se derulează sub ochii noștri! România stă pe rezerve vaste de cupru, aur, magneziu, metale rare, petrol și gaze naturale!”, a declarat Zuckerman, cu privire la alegerile locale din România.

Citește și: Marcel Ciolacu, „atac” la președinte

#News