Moșteanu prevede sfârșitul politic al lui Cîțu

„Nu mai e în poziția să facă o ofertă”, insistă deputatul, referitor la Florin Cîțu

Foto: preluare HotNews.ro

Purtătorul de cuvânt al USR PLUS, Ionuț Moșteanu, prevede că zilele acestea lui Florin Cîțu i se va cânta „slujba de înmormântare” politică. Politicianul pare să aibă foarte multă încredere în moțiunea de cenzură care urmărește detronarea celui pe care USR PLUS îl aseamănă cu Liviu Dragnea.

Pe Ionuț Moșteanu îl surprinde „lipsa de logică a lui Florin Cîțu”

„Într-o zi în care spune că ‘Hai să se întoarcă USR la masa negocierilor’, în aceeaşi zi dă afară şi secretarii de stat, noaptea”, remarcă deputatul USR PLUS, sugerând că singura cale prin care această „lipsă de logică” ar putea fi explicată ar fi prin faptul că Florin Cîțu ar vrea să își angajeze mai mulți oameni din partid, înaintea congresului PNL, din această toamnă, ceea ce, automat, i-ar spori șansele de câștig.

Ionuț Moșteanu este de părere, de asemenea, că Florin Cîţu nu ar fi înţeles nimic din ce s-a întâmplat în ultimele zile şi din ce înseamnă o relaţie în coaliţie. „Rămânem ferm pe poziţii: refacem coaliţia fără Florin Cîţu premier. Nu mai e în poziţia să facă o oferă. Zilele lui în vârful politicii sunt numărate, fie că o să câştige, fie că nu o să câştige preşedinţia PNL”, a mai spus Moşteanu, citat de Agerpres.

Politicianul a dat asigurări că USR PLUS nu are intenția de a face blat cu PSD, așa cum se zvonea în ultimele zile, în spațiul public, acuzând că cei predispuși spre o alianță cu social democrații ar fi tocmai liberalii, având antecedente.

Mai mult, Ludovic Orban a afirmat un lucru asemănător, și anume că nu va bate palma cu PSD.

Citește și: Mihai Tudose îi ironizează pe cei de la USR PLUS cu un banc găsit pe Facebook