Dosar penal pentru un tânăr din Vâlcea, prins cu o cantitate mare de droguri în mașină

Tânărul a fost încătușat de polițiștii bucureșteni după ce a refuzat să oprească autoturismul la semnalul lor

Un tânăr de 32 de ani din județul Vâlcea a fost încătușat de polițiștii bucureșteni după ce a refuzat să oprească autoturismul la semnalul lor, pe o stradă din Sectorul 1, potrivit g4media.ro.

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului și a refuzat să oprească, continuându-și deplasarea, potrivit oamenilor legii.

” În continuare s-a procedat la urmărirea vehiculului, ulterior acesta fiind oprit. Persoana care se afla la volanul autovehiculului a fost imobilizată de către polițiștii rutieri, iar după stabilirea identității s-a constatat faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani”, au comunicat polițiștii bucureșteni. Tânărul a fost condus la sediul Institutului Național de Medicină Legală “Mina Minovici”, în vederea prelevării de mostre biologice, după ce în prealabil a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest, respectiv DrugTest. În autoturism au fost găsite mai multe substanțe din categoria drogurilor de risc. A fost deschis un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “deținere de substanțe psihoactive”, faptă prevăzută și pedepsită de Legea 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Avertisment MAE pentru români: Coduri roşu şi portocaliu de averse şi inundaţii în Suedia