Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu . sursa foto: Playtech.ro

Bianca Drăguşanu este însărcinată în două luni cu Gabi Bădălău. Fosta prezentatoarea va deveni mamă a doua oară. Bianca Drăgușanu a fost văzută săptămâna trecută de două ori la o clinică privată din Pipera, unde a vizitat cabinetul medicului ginecolog. Vedeta mai are o fetiţă cu fostul soţ, Victor Slav, pe care o iubeşte foarte mult. Chiar în această perioadă, blondina a dus-o pe Sofia într-o vacanţă, în Dubai, unde s-au distrat de minune.

Bianca Drăguşanu: Eu nu sunt genul de femeie lingușitoare

Mama lui Gabi Bădălău nu o place deloc pe Bianca. Nici sora lui Gabi nu a dorit să o invite pe Bianca la nunta ei. Bianca Drăgușanu a spus deseori că pe ea nu o interesează părerile celor din jur. ”Eu nu sunt genul de femeie lingușitoare. Eu nu îmi doresc o relație cu o persoană care nu își dorește o relație cu mine. Doamne ferește, dar ce, eu nu am demnitate. Poate să fie președintele țării și prim ministru. Nu mă interesează. Dacă mă plăci bine, dacă nu, du-te-n papuci”, a spus recent Bianca.

Vedeta a mărturisit că și-ar fi dorit ca mama lui Gabi să-i dea măcar șansa de a o cunoaște fiindcă ar fi îndrăgit-o sigur. Dar Bianca a spus că nu vrea să demonstreze nimic și nici nu va încerca să-i cerșească atenția.

”Nu mă bag în seama… da, am fost întrebată și la fel, am spus că nu port pică, Doamne ferește și mi-aș fi dorit să mă cunoască pentru că dacă ar fi făcut-o, m-ar fi îndrăgit pentru că asta spune toată lumea. Cum să mă suporte dacă nici măcar nu știe cum sunt. Acum, nu mă mai interesează părerea ei sau a altcuiva. Eu am viața mea. Nu mă interesează să le demonstrez nimic, nu cerșesc dragostea și atenția cuiva”, a spus ea într-un interviu online.

Cum puteți slăbi rapid cu ajutorul regimului verde