Popescu Piedone si Viorel Husanu

Alianța strategică formată între Popescu Piedone și Uniunea Sindicală SANITAS București reprezintă un punct de cotitură în campania electorală, evidențiind un angajament clar față de îmbunătățirea sectorului sanitar din București.

Integrarea președintelui SANITAS, Viorel Hușanu, noul consilier pe sănătate în echipa lui Popescu Piedone, marchează o abordare pragmatică și orientată către soluționarea problemelor sistemului de sănătate local.

Această colaborare promite să aducă expertiza necesară pentru realizarea planului de modernizare a Capitalei, concentrându-se pe optimizarea serviciilor medicale pentru locuitorii orașului.

”Uniunea Sindicală SANITAS București îmi susține candidatura la funcția de Primar General al Capitalei!

Președintele SANITAS București, domnul Viorel Hușanu, este, de astăzi, consilierul meu în domeniul Sănătății, pentru implementarea planului meu de modernizare a Capitalei!

De astăzi, domnul Viorel Hușanu îmi transmite toate problemele existente în sistemul sanitar din București!

Împreună, muncim pentru sănătatea cetățenilor din București!

Împreună, avem o singură misiune: cele 19 spitale de stat din București să beneficieze de cea mai modernă logistică, actul medical să fie de calitate, iar pacienții să beneficieze de cele mai bune îngrijiri!

Împreună, suntem mai puternici!

Uniunea Sindicală SANITAS București are 14.500 de membri, medici, asistenți medicali și personal TESA.

Vă mulțumesc pentru susținere și încredere!

Voi munci și nu vă voi dezamăgi!

Cu respect, primarul Piedone”