Bărbat eliberat condiţionat, arestat pentru agresiune

El fusese eliberat condiţionat în luna august 2022.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din judeţul Giurgiu, a fost arestat preventiv după ce poliţiştii au constatat că ar fi agresat fizic un alt bărbat din localitate, potrivit digi24.ro.

El mai fusese condamnat şi pentru alte infracţiuni pentru care fusese eliberat condiţionat în luna august 2022.

„Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Giurgiu au fost sesizaţi prin plângere scrisă de către un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Găujani, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că, ar fi fost agresat fizic de către un bărbat, din aceeaşi localitate. În temeiul sesizării, poliţiştii secţiei au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe. Din primele cercetări, a reieşit faptul că, la data de 20 februarie, bărbatul de 57 de ani ar fi fost oprit şi agresat fizic, la ieşirea dintr-o societate comercială, situată în localitatea Găujani, de către un alt bărbat. În urma investigaţiilor efectuate în cauză, a fost identificată persoana bănuită de săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, ca fiind un bărbat, de 45 de ani, din comuna Găujani, judeţul Giurgiu”, se arată într-un comunicat de presă, transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu.

Bărbatul mai fusese condamnat pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, furt, viol şi tâlhărie, fiind eliberat condiţionat din penitenciar în luna august 2022. În baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Judecătoriei Giurgiu, bărbatul în cauză a fost reţinut marţi, iar în cursul zilei de miercuri, 8 martie, instanţa de judecată a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive.

 O nouă statuie sub formă de sfinx, descoperită în Egipt