Ciolacu insistă: „PSD trebuie să fie la guvernare”

În urma alegerilor parlamentare unde PSD a bifat cele mai multe voturi, cu toate că n-a mai bifat și performanța anului 2016, președintele social democraților, Marcel Ciolacu insistă că partidul acestuia ar fi îndreptățit să propună premierul. Reamintim că la Palatul Cotroceni există deja în plan viitoare coaliții de guvernare ce îi au în prim-plan pe liberali, pe cei de la USR PLUS, însă și pe cei de la UDMR.

Marcel Ciolacu ne vorbește despre voința românilor, măcar a unora dintre ei

Alegerile parlamentare de anul acesta au fost unele atipice din multe puncte de vedere. Pe de-o parte vorbim despre pandemie, pe de altă parte de absenteism. Așadar, cu toate că, într-adevăr, PSD este partidul din fruntea listei, nu reușește să strângă o majoritate, astfel că as-ul se duce, în mod automat, în mânecile liberale, de vreme ce aceștia le suflă social democraților în ceafă, în sondaje.

„PSD trebuie să fie la guvernare şi să dea premierul! Azi, de ziua Constituţiei, i-am trimis preşedintelui Iohannis un exemplar din Legea fundamentală a României ca să aibă reperul necesar pentru a îndeplini  voinţa românilor!”, a scris Marcel Ciolacu în cursul acestei zile, pe contul său de socializare.

De altfel, tot astăzi, Rareș Bogdan declara că liberalii ar fi pe cai mari, în acest moment, având de partea lor un număr de 260 de parlamentari, cu mult peste necesarul de 234.

Citește și: Firea, categorică: „Cu PNL noi nu vrem sa facem nici o majoritate”

#News