În nici măcar 24 de ore, aproximativ 15.000 de români s-au înscris în Partidul Alianța pentru Unirea Românilor. Înscrierea a avut loc în urma apelului lansat luni de copreședinții formațiunii George Simion și Claudiu Târziu.

Potrivit unui comunicat transmis de Alianța pentru Unirea Românilor, marți, 15.000 de români s-au înscris în formațiune în ultimele 24 de ore.

”AUR îi îndeamnă pe toţi românii care nu sunt reprezentaţi politic să se alăture partidului care a obţinut peste 500.000 de voturi la alegerile parlamentare”, spune sursa citată.

”AUR dorește să schimbe în bine societatea românească pe toate palierele și se adresează tuturor celor care nu se regăsesc în principiile, valorile, dar mai ales acțiunile partidelor s-au rotit la putere în ultimii 30 de ani. Atrag atenția tuturor, însă, că intrarea în AUR se face nu pentru a căuta beneficii. Calitatea de membru AUR presupune sacrificiu pentru Țară, nu angajarea într-un post călduț sau rezolvarea unor interese”, a declarat George Simion, copreședinte AUR.

Surprizele continuă! Apelul lui George Simion a avut efect: 15.000 de români s-au înscris în AUR în ultimele 24 de ore

Alianța pentru Unirea Românilor (abreviată AUR) este un partid politic din România, înființat în septembrie 2019 de către activistul unionist și candidatul de la alegerile europarlamentare ale aceluiași an George Simion. Partidul propune o abordare contractualistă a politicii. Are filiale în 22 de țări din Europa și America de Nord.

Cine l-a votat pe George Simion. Care este profilul alegătorilor AUR

În ceea ce privește alegerile parlamentare de pe data de 6 decembrie 2020, Partidul AUR s-a clasat pe locul trei în diaspora, imediat după USR Plus și PNL, potrivit rezultatelor parțiale obținute după centralizarea a 87,6%% dintre secții de votare din afara granițelor. AUR este un partid extremist cu mesaje anti-maghiare, un partid anti-occidental, unionist și anti-mască.

Citește și: Unde este limita dintre BOR și Stat

#News