Gafa monumentală a consilierului local al PSD Câmpia Turzii, Ionel Tudorache Isac, de a asocia numele unei absolvente care a obținut media 10 la bacalaureat cu cel al unei starlete porno, a însemnat sfârșitul carierei politice a clujeanului, care s-a remarcat oricum prin nimic în ultimii ani.

Postarea degradantă a lui Ionel Tudorache Isac, pe care de altfel nici nu s-a grăbit să o șteargă, a determinat conducerea PSD Câmpia Turzii să anunțe excluderea din partid a consilierului local, despre care se spune că nu este la prima abatere de acest fel.

„Organizația PSD Câmpia Turzii se dezice de ieșirile publice ale consilierului local Ionel Tudorache Isac, de aceea ne cerem public scuze pentru derapajele acestuia. Pentru că nu este la prima abatere de acest fel, dorim să vă aducem la cunoștință faptul că în cel mai scurt timp vom demara procedurile de excludere din partid a domnului Isac și retragerea sprijinului politic din Consiliul Local Câmpia Turzii”, transmite PSD Câmpia Turzii.

Ionel Tudorache Isac a distribuit, recent, pe o rețea de socializare o fotografie cu o domnișoară care era felicitată pentru că a obținut media 10 la bacalaureat. Problema a fost că domnișoara era o vedetă de filme pentru adulți, fiind doar un fake news făcut pentru amuzament.

Citește și: Consilier PSD cu inimă mare, felicită eleva de 10 de la… examenul „maturității”

HashtagNews.ro