Sorin Grindeanu

Întocmai lui Sorin Grindeanu, acum ceva vreme, un alt social democrat cu limba ascuțită îl răsucea în mormânt pe Joseph Goebbels, pentru a-și dovedi punctul de vedere. Dacă din partea lui Liviu Pleșoianu n-avem prea multe pretenții, Sorin Grindeanu părea ceva mai cu capul pe umeri. Recunosc că nu mi-as fi putut închipui că „liniștitul” Grindeanu va apela vreodată la o astfel de comparație pentru a-și descrie adversarii politici. Am mai zis-o și-am s-o mai zic: așa-i în politică.

Opinia lui Grindeanu, nu cu mult diferită de-a lui Pleșoianu. Doar puțin șlefuită

„Până și acest guvern, nevotat de parlamentarii PNL, a fost votat de PSD. Și nu de dragul liberalilor”, zice Grindeanu, într-o încercare de a-i demasca pe liberali.

„Sănătatea fiecărui roman trebuie sa fie prioritatea oricărui politician responsabil. Din orice partid. Populismele ieftine nu vor salva vieți și nici nu vor proteja oamenii in fata virusului cu care întreaga planeta se confrunta. Manipulările pentru care pana și Goebbels, cu al sau Minister al Propagandei, ar fi fost invidios, trebuie sa înceteze.

Sustin ferm o lege care sa permită instituirea unor măsuri clare in situații de risc epidemiologic. Dar o lege, in Parlament, așa cum cere chiar articolul 53 din Constituție, nu “găselnițe” ale unora aflați vremelnic la butoane, care încearcă sa profite și sa mai dea un “tun” când lumea nu ii vede.

Aceiași care au tupeul sa arate cu degetul către PSD când toată lumea înțelege ca in ultimele luni PSD a fost partidul care a votat starea de urgentă si prelungirea ei sau starea de alerta. Pana și acest guvern, nevotat de parlamentarii PNL, a fost votat de PSD. Și nu de dragul liberalilor ci pentru ca, așa cum am spus, sănătatea oricărui roman nu poate fi jucată la ruleta rusească”, a precizat fostul prim-ministru, Sorin Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: PSD și ALDE anunță modificări la legea privind carantinarea și izolarea persoanelor și cer sprijinul ONG-urilor

#News