Închisoare cu executare pentru o femeie din Râmnicu Vâlcea care a condus fără permis

Femeia de 60 de ani va sta după gratii un an de zile

Un an de închisoare cu executare a primit o femeie de 60 de ani din Râmnicu Vâlcea, după ce a fost prinsă de poliţişti conducând pe un drum public deşi nu avea permis de conducere, potrivit g4media.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, femeia a fost ridicată de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale în urmă cu două zile. Ea își va ispăşi pedeapsa la un penitenciar din Dolj.

„La data de 6 iunie a.c., poliţiştii au dus la îndeplinire un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pe numele unei femei de 60 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, aceasta având de executat o pedeapsă de un an de închisoare. Femeia a fost condusă în vederea încarcerării în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, judeţul Dolj”, au transmis reprezentanţii IPJ Vâlcea. Femeia a fost găsită vinovată de către magistraţii vâlceni de săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.Avertizare meteorologică de ploi torențiale, furtuni puternice în unele zone din România