Vlad Popescu: „Voi ați votat, acum este rândul nostru să ne apucăm de muncă”

Vlad Popescu, candidatul PSD Suceava la Camera Deputaților, a primit „votul de încredere” al alegătorilor suceveni, iar de acum se va apuca de lucru, pentru ca promisiunile din campania electorală să nu rămână doar pe hârtie. Acesta a ținut să le mulțumească celor care au votat pentru schimbare, pentru un trai mai bun.

„Dragi suceveni, vă mulțumesc pentru încredere! Și voi ați simțit că este nevoie de o schimbare, iar cu ajutorul vostru, schimbarea s-a produs. PSD a reușit să obțină un scor mai mare cu 4% decât PNL. Acest lucru înseamnă că toate discuțiile pe care le-am purtat cu voi, sucevenii, au contat. Vă mulțumesc că mi-ați acordat șansă să vă vorbesc despre planurile mele și ale PSD, să vă explic ce aș vrea să schimbăm în Suceava și vă mulțumesc că mi-ați semnalat problemele cu care vă confruntați!

 De asemenea, vă mulțumesc că ați ales siguranța unui trai mai bun. Vă mulțumesc că ați ales să aveți siguranța unui loc de muncă. Vă mulțumesc că ați ales șansa unui viitor mai bun pentru copiii voștri!

Vreau să le mulțumesc și colegilor mei din PSD care au fost alături de mine din prima clipă și m-au susținut în campanie! Nu în ultimul rând, le mulțumesc tuturor românilor care au votat PSD!

Voi ați votat, acum este rândul nostru să ne apucăm de muncă! Tot ce vom face va fi pentru voi și în interesul vostru, al cetățenilor!”, a scris Vlad Popescu, pe contul său de socializare.

Rezultatele provizorii de la nivelul județului Suceava (99,8% din voturi) PSD a obținut 28,14%. „Podiumul” a fost completat de PNL, cu 24,15% și AUR 14,45%.

Citește și: PSD conduce la „parțiale”

#News