Marcel Ciolacu: „Este victoria voastră! Este victoria celor care ați rezistat”

Liderul PSD Marcel Ciolacu a transmis un mesaj, imediat după confirmarea victoriei de la alegerile parlamentare de ieri. Potrivit lui Ciolacu, victoria nu ar fi neaparat a social democraților, ci a „celor care au rezistat” și care „nu s-au lăsat intimidați”. În același mesaj, președintele PSD sugerează că înfrângerea liberarilor s-ar datora și lui Klaus Iohannis, cel care ar fi eșuat în vremea pandemiei. Reamintim că președintele Klaus Iohannis a mizat, în ultima perioadă, pe campania electorală de propagandă împotriva PSD, supărându-i, astfel, chiar și pe susținătorii săi fideli, cei care s-au simțit deranjați de rolul asumat de președinte, în totală contradicție cu mandatul precedent ori cu atribuțiile funcție pe care o ocupă.

Marcel Ciolacu: „Românii i-au transmis clar lui Iohannis că nu mai poate continua cu un guvern de politruci”

Citește și: Social democrația, câștigătoarea alegerilor parlamentare

„Vă mulțumesc tuturor! Este victoria voastră! Este victoria celor care ați rezistat. Care nu v-ați lăsat intimidați. Care nu ați cedat niciun milimetru. Care ați crezut și ați luptat până la capăt!

Știu că în ultimele luni ați simțit ca și mine nedreptatea urii revărsate, săptămână de săptămână, de la pupitrul prezidențial. #Votul este cea mai aspră palmă democratică pentru un președinte care nu și-a înțeles atribuțiile!

Românii i-au transmis clar lui Iohannis că nu mai poate continua cu un guvern de politruci care au eșuat atât în gestionarea pandemiei, cât și pe plan economic. Este nevoie de #specialiști și de #soluții, iar #PSD a demonstrat că este creditat de români cu încrederea necesară pentru a traversa criza sanitară și economică.

Mulțumesc partidelor europene din familia #socialistă pentru susținerea efortului nostru de reconstrucție și modernizare, ceea ce ne demonstrează că parcursul PSD este unul corect”, scrie Ciolacu pe Facebook.

Citește și: AUR și politica pumnului în gură

#News