Ion și Nina Iliescu
Ion și Nina Iliescu

Ion Iliescu a votat de fiecare dată, dar, din cauza problemelor de sănătate, a solicitat urna mobilă la fiecare alegere. Surpriza acestui an a fost tăcerea și absența de la vot a fostului șef de stat. Soții Iliescu nu a fost prezenți la alegerile parlamentare 2020, iar aparentul motiv este virusul.

Soții au aflat că șefa secției de votare, cea care venea la ei acasă în ziua scrutinului, a fost confirmată cu COVID-19.

„Nu vrem să ne expunem niciunui pericol. Nu am cerut urna mobila de data asta. Am constatat că șefa secției unde suntem arondați a avut coronavirus și, de regulă, ea venea cu urna. Și am zis să ne învățăm minte, nu mai cerem”, a explicat Nina Iliescu.

Mai mult decât atât, Nina Iliescu a explicat că prioritatea rămâne sănătatea, ambii aflându-se în grupa de risc. Aceasta a insistat asupra faptului că nu se va expune niciunui pericol în ciuda faptului că testele pentru depistarea noului coronavirus pe care le-au făcut au ieșit negative.

„Suntem bine, suntem acasă. Vineri, el a și ieșit din casă de trei ori, a trebuit să meargă la stomatolog, să-și repare o măsea”, a mai spus soția lui Ion Iliescu.

„Nu am ieșit din casă, dar avem un ajutor în gospodărie. O zi pe săptămână facem curățenie generală cu ajutorul unei firme, trimite două doamne. Băieții de la SPP intră mereu cu mască și se dezinfectează pe mâini”, a conchis Nina Iliescu, în cadrul unui interviu.

Ion Iliescu, descoperire uluitoare chiar în ziua alegerilor. Soția lui a spus tot ce s-a întâmplat azi

Fostul cuplu prezidențial nu a mai apărut la niciun eveniment public, iar informațiile răzbat cu greu din interiorul vilei lor de protocol. Potrivit Impact.ro, cei doi nu au mai ieșit din casă de mai bine de trei luni. Ei și-ar fi transformat locuința într-un adevărat buncăr după declanșarea pandemiei în România, de teama infectării cu COVID-19.

Citește și: Gușă: „Iohannis a pierdut alegerile, dar și jocul subteran”

#News