Simona Halep a confirmat „zvonul” lansat de Nasty

„E un eveniment frumos, am emoții. Sunt emoții diferite. E partea personală, tenisul rămâne tenis, dar aici e mult mai important pasul și sunt bucuroasă că se întâmplă”, a spus fostul lider mondial

Simona Halep, dublă campioană de Grand Slam, a confirmat  că se va căsători, săptămâna viitoare, cu Toni Iuruc.  „Da, domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoții. Sunt emoții diferite (n.r – față de tenis). E partea personală, tenisul rămâne tenis, dar aici e mult mai important pasul și sunt bucuroasă că se întâmplă”, a spus Halep, la aeroport, la revenirea de la US Open, una a evoluat până în „optimile” competiției, fiind învinsă de ucrainianca Elina Svitolina.

2021, un an bun pentru Simona Halep

În ciuda unui an cu accidentări, dar și cu o pauză impusă de acestea, Simona Halep consideră că 2021 a fost un an bun, cu evenimente plăcute. „Faptul că mi-am revenit deşi credeam că nu o să mai pot juca anul acesta e semn bun, e un lucru pozitiv. Faptul că pot să joc la un nivel foarte ridicat este încă un lucru pozitiv. Sunt bine, sunt fericită, sunt liniştită şi mă bucur de tenis. Tot ce vine de acum încolo este un bonus. Îmi mai doresc să joc câţiva ani la cel mai înalt nivel. Accidentările m-au oprit anul acesta. Când auzeam alte jucătoare că din cauza accidentărilor nu puteau juca la un nivel înalt… le dau dreptate acum. Este foarte greu când ai o ruptură sau o accidentare mult mai gravă să-ţi revii”, a mai spus sportiva din Constanța.

Simona Halep (Instagram)

Ilie Năstase, invitat la nunta Simonei Halep

În cadrul unui interviu acordat Kanal D, voit sau nu, Năstase a scăpat „porumbelul” cu privire la data la care va avea loc nunta Simonei Halep. Întrebat fiind unde va petrece ziua de naștere a soției, Nasty a spus că alături de fostul lider mondial al tenisului feminin, lucru de altfel firec, având în vedere că juctorii de tenis din România, foști și actuali, se află într-o relație foarte bună.

 „De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo”, a declarat Ilie Năstase, la Kanal D.

Citește și: Simona Halep se gândește la mărițiș, „dar nu e o grabă”