Mii de pachete de țigări, descoperite de polițiștii de frontieră într-o mașină de spălat 

Un bulgar a vrut să intre în țară cu ele pe la Calafat

Tigari
Tigari sursa foto pixabay

Peste 14.600 pachete cu țigări au fost descoperite de polițiștii de frontieră la punctele de trecere Calafat și Borș. Ele erau ascunse în plafonul unei autoutilitare, într-o mașină de spălat, un boiler și două uși transportate într-un autoturism, informează Poliția de Frontieră, potrivit digi24.ro.

Poliţiştii de frontieră din cadrul punctelor de trecere a frontierei Calafat și Borș au descoperit în urma controlului de frontieră efectuat asupra unei autoutilitare înmatriculate în Germania și a unui autoturism, cantitatea de peste 14.600 pachete cu țigări

Ele erau ascunse și nedeclarate, în plafonul autoutilitarei, într-o mașină de spălat, un boiler electric, un compresor și în două uși de lemn transportate într-un autoturism condus de un cetățean bulgar, precizează Poliția de Frontieră.  În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș, au efectuat controlul asupra unei autoutilitare înmatriculate în Germania, condusă de un cetățean roman în vârstă de 59 de ani.
De asemenea, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a efectuat controlul asupra unui autoturism la volanul căruia se afla un cetățean bulgar, în vârstă de 44 de ani.

Turiști salvați din Valea Caraiman cu elicopterul