PMP Sector 2 nu îl votează pe USR-istul Radu Mihaiu la Primăria Sectorului

Liderul PMP le cere membrilor să nu îl voteze cu Radu Mihaiu pe care îl consideră un impostor și un incompetent

MILITARU CATALIN MARIAN
MILITARU CATALIN MARIAN PAG DE fb

Militaru Cătălin Marian, președintele organizației PMP Sector 2 face un apel la colegii de partid care locuiesc în acest sector să nu îl voteze la funcția de primar pe Radu Mihaiu. Într-o postare pe pagina de Facebook, Militaru Cătălin Marian îi roagă pe membrii de partid să nu gireze un impostor.

Militaru Cătălin Marian: Așa zisă alianță de dreapta e cea mai urâtă față a neocomunismului.

În calitate de președinte al PMP Sector 2, Militaru Cătălin Marian,îi roagă pe colegii de partid să iasă cu toții la vot, pentru a sancționa trădarea și umilința. PMP nu îl susține pe Radu Mihaiu și se dezice în totalitate de acțiunile iresponsabile ale actualului primar. Radu Mihaiu își minte consilierii, își minte colaboratorii și partenerii politici, mai afirmă Militaru Cătălin Marian.

Militaru Cătălin Marian: Nu girați prin votul vostru un impostor, un incompetent. Nu girați un om care se pretinde de dreapta, dar care face politică doar cu delațiuni, minciuni și trădare.

Potrivit președintelui PMP Sector 2, „impostorul de la primărie respiră doar pentru a trăda și a face rău”. Acest om a vrut să își bage, pe nedrept, cu acuzații false, colegii de alianță la închisoare, susține Militaru Cătălin Marian.

Președintele PMP Sector 2: Aceasta nu este alianță de dreapta. Este neocomunism progresist, cea mai urâtă față a securismului

Potrivit lui Militaru Cătălin Marian, Radu Mihaiu îi minte pe oameni cu nonșalanță și îi înșeală mimând preocuparea pentru comunitate. „Nu există nicio preocupare pentru comunitate, cum nu există un minim discernământ în acțiunile USR. Sectorul 2 nu merită să fie condus de oameni fără cuvânt și fără caracter. Sectorul 2 nu merită să cadă victimă grupurilor de interese și hoțiilor ascunse sub măștile bunelor intențîi. De aceea, vă rog ca duminică să votați cu gândul la viitor și la comunitatea în care v-ați dori să trăiți. Votați pentru societatea dezirabilă și pentru sistemul de valori în care credeți. Votați pentru mai bine, și spuneți „NU” minciunilor și impostorului securist Radu Mihaiu. Cătălin Militaru. Președinte PMP Sector 2, Consilier general, Victimă nevinovată a delațiunilor securistului Radu Mihaiu”, este mesajul transmis pe pagină de Facebook de Militaru Cătălin Marian.