Klaus Iohannis si Ludovic Orban
Klaus Iohannis si Ludovic Orban

Recunosc că atunci când am citit pentru prima oară afirmația postată pe contul oficial al celor de la PSD, primul meu gând s-a dus inevitabil la Star Trek Voyager unde, din pricina unei erori de întrepătrundere a celulelor, două personaje ajung să coexiste într-un singur corp, sub numele de Tuvix (Tuvok și Neelix, original). Astfel, dorind să debordeze de același fel de imaginație, PSD decide dă inventeze creatura „Orbannis”. Bravo, băieți! V-ați angajat om de marketing deștept!

PSD: „România lui Orbannis n-a făcut mai nimic”

„Creşterea pensiilor şi a alocaţiilor pentru copii devin măsuri anti-criză în lipsa oricărui plan de relansare a guvernării PNL rămasă la mentalitatea austerităţii lui Băsescu-Boc. În criza COVID-19, guvernele lumii au trimis bani direct populaţiei: cec-uri prin poştă, alocaţii suplimentare pentru copii, venit minim garantat pentru cei mai săraci. România lui Orbannis n-a făcut mai nimic”, se arată într-un comunicat postat, duminică, pe contul de Facebook al PSD.

În ceea ce privește pleada de președinți de până acum, invidioși, probabil că de la Iliescu încoace PSD nu a mai furnizat niciun președinte, social democrații acuză cum că nu prea ar conta dacă numele președintelui este Iohannis sau Băsescu, rezultatele fiind asemănătoare. La fel și-n cazul prim-miniștrilor Ludovic Orban și Emil Boc. Nu știu cum de, la momentul respectiv, nu v-a venit ideea de a-l inventa pe Bocsescu. Tot în spiritul glumelor bune, firește!

„Contabilul anacronic Cîţu n-a aflat cum până şi adepţii austerităţii europene din 2009 spun acum că, pentru a trece de această criză, bani lichizi trebuie să ajungă rapid la oameni şi companii. Fiindcă azi totul s-a schimbat. În România însă s-au schimbat, din păcate, doar nişte nume – Băsescu cu Iohannis, Boc cu Orban”, se mai afirmă în postarea celor de la PSD.

Citește și: Teodorovici: „Un sistem aservit, un guvern criminal”

#News