Victor Ponta - foto: Realitatea.net

Victor Ponta declară, exact ca Marcel Ciolacu, cum că n-ar fi știut de existența proiectului de lege cu privire la acordarea autonomiei Ținutului Secuiesc. Nu știu cum se face, dar toată lumea află din presă, nimeni nu știe de dinainte. Atunci cine a votat? A prins cumva proiectul viață și s-a „trecut” singur în Camera Deputaților? Altfel nu-mi explic! În altă ordine de idei, ce spune despre Ponta faptul nu știa de dinainte? Mi-e îmi sună a cap în nori și a salariu luat degeaba. Asta, așa, presupunând că ceea ce spune el este, într-adevăr, adevărat. Până la proba contrarie, n-avem cum să-l acuzăm de nimic, însă. Desigur, sunt multe aspecte care merită discutate aici. Însă o să mă limitez în continuare la relatarea declarațiilor sale, potrivit cărora nu trebuie să ne facem nicio grijă, PRO România este alături de noi, românii adevărați, astfel că ochiul central-vigilent dintre ochii ăia doi miopi nu va permite ca asemenea proiect să treacă nevătămat de Senat.

„Am aflat ieri seară, din presă, despre existenta acestui proiect. Deputaţii Pro România nu au votat o asemenea lege – iar senatorii Pro România vor vota împotrivă! Suntem convinşi că Senatul României va respinge această iniţiativă – iar Pro România va milita în acest sens”, a scris Ponta, miercuri, pe Facebook.

Victor Ponta va cere explicații Camerei Deputaților. Aleluia!

„Azi, la şedinţa Camerei Deputaţilor, vom cere o informare publică referitoare la depunerea acestui proiect şi la motivele pentru care proiectul nu a fost supus dezbaterii şi votului în Camera Deputaţilor! Trebuie să primim şi noi şi opinia publică răspuns! Noi suntem Pro România şi ţinem doar cu România!”, a anunţat Victor Ponta.

Citește și: Roman acuză, la rândul lui, PSD de troc cu UDMR

#News