Rareș Bogdan

Rareș Bodan pune problema logic!

Întrucât știrile potrivit cărora alt val de diaporeni se pregătește să se întoarcă în țară odată cu sărbătorile de Paști sunt peste tot, Rareș Bogdan le explică celor ce se pregătesc să reintre în țară de ce nu este bine să se întoarcă. Potrivit lui Rareș Bogdan, o reîntoarcere nu este câtuși de puțin logică, întrucât, deși scopul inițial este de a petrece sărbătorile cu cei dragi, lucrul acesta nu se va întâmpla. Toți cei ce vor trece granița vor fi preluați automat de către autoritățile competente, pentru ca mai apoi să fie trimiși la izolare. În plus, să nu uităm nici de faptul că Ordonanțele Militare date în ultima perioadă interzic întrunirile și petrecerile.

„Toti intra in carantina, daca vin din zone rosii, respectiv in izolare. Sunt condusi in convoi cu politia si jandarmeria spre judetul de resedinta, iar acolo ii preia Prefectura, Politia si Jandarmeria si ii conduce spre locul de triere de unde sunt condusi civilizat spre carantina sau izolare. Sansa de a fi de Invierea Domnului cu familia din tara este practic ZERO, abia pe 21 aprilie vor iesi din carantina.”, spune Rareș Bogdan pe contul său de socializare.

Dincolo de spusele lui Rareș Bogdan, adevărul e că nici eu nu văd de ce nu ai risca să stai în izolare și să nu poți, oricum, să-ți petreci Paștele cu cei dragi. În plus, caz în care se reușește, printr-o minune, fentarea legii, cei ce vor săvârși un astfel de gest riscă să-și infecteze rudele. Haideți să ne asigurăm că vom avea parte și anii viitori de sărbători Pascale, încercând să fim logici și cumpătați anul acesta.

Citește și: Gelu Diaconu, fost șef ANAF, atacă guvernul Orban

#News