Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone sursa foto pag de FB

 Primarul Cristian Popescu Piedone a dorit să le ofere o rază de bucurie copiilor din sectorul 5, care se află în grija statului. Edilul crede că bucuria ocolește, deseori, copiii buni cu suflete calde.

Cristian Popescu Piedone: Deseori, în țara aceasta atât de bogată, prea mulți copii adorm flămânzi, legănați de lacrimi. Deseori, jucăriile acelea multe, din fabrica jucăriilor lumii, visează să bucure copiii care n-au jucării!

Cristian Popescu Piedone este convins că arareori, însă, își ating visurile, fiind păcat. Din acest motiv, primarul Cristian Popescu Piedone, împreună cu echipa sa, sunt mereu lângă copiii care sunt în „casa lor”.

Cristian Popescu Piedone: Copiii noștri, din casa „DGASPC Sector 5”, au mereu dragostea noastră! Pentru că așa vrem, pentru că așa trebuie să fie!

Deoarece azi a fost Moș Nicolae, ziua tuturor copiilor cuminți, împreună cu doamna Asli Altan, soția E S domnul Altan Özgür Kıvanç, Ambasadorul Republicii Turcia în România, Cristian Popescu Piedone a dus daruri la micuții din Complexul de Servicii pentru Protecția Victimelor Violenței Domestice, și la cei din Centrul Maternal aflat în administrația DGASPC Sector 5. Și, așa cum fac mereu lângă copii, înalții oaspeți s-au bucurat și s-au jucat cu copiii , toți fiind foarte fericiți.

Cristian Popescu Piedone a ținut să îi mulțumească soției domnului ambasador al Republicii Turciei, dezvăluind faptul că domnia sa nu face pentru prima dată acest gest de generozitate față de copii.

„Și ne-a fost foarte bine tuturor! Cu respect și cu prietenie, primarul Piedone „, este mesajul transmis de Cristian Popescu Piedone.

Primarul Cristian Popescu Piedone a luat noi măsuri pentru siguranța locuitorilor sectorului 5