Elena Băsescu, în cursa pentru Parlament

Elena Băsescu, candidatul PMP la Constanța, și-a exprimat opțiunea de vot și speră ca în viitorul parlament să existe demnitari ce vor susține familiile monoparentale, tot mai des întâlnite de ceva vreme.

„Am votat având speranță că în viitorul Parlament vor exista mai mulți parlamentari care să susțină familiile monoparentale și creșterea natalității. Pentru aceste lucruri am votat”, a spus Elena Băsescu, făcând un apel la constănțeni să iasă în număr cât mai mare la vot.

La Constanța, prezența la vot de la ora 11.00 a fost de 7,87%, în timp ce la nivelul țării aceasta a fost de 7,68%, potrivit datelor oficiale oferite de AEP.

Fostul președinte, Traian Băsescu a votat, la București, pentru dreapta care „nu poate să facă o majoritate fără PMP. Am votat PMP. Sunt probabil alegerile în care opţiunile sunt cel mai clar definite, stânga vrea să ducă banii în consum, dreapta vrea să ducă banii în dezvoltare. Opţiunea mea este pentru dezvoltarea ţării şi nu pentru consum. Din acest motiv am votat pentru dreapta”, a declarat Traian Băsescu.

Citește și: Gabriela Firea își dorește un guvern cu oameni competenți

#News