Un șofer cu permisul anulat a condus drogat până la sediul Poliției

Bărbatul voia să se programeze pentru un nou examen

Sofer
Sofer sursa foto pixabay

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a mers cu mașina din Dorolea, o localitate aflată la 10 kilometri de Bistrița, până în municipiu să se programeze pentru a obține un permis de conducere, potrivit g4media.ro.

El avea permisul anulat și consumase droguri înainte de a se urca la volan. Bărbatul a fost testat și cu aparatul etilotest, dar și cu drug test.

Dacă aparatul etilotest a arătat că bărbatul nu consumase alcool, drug-testul a indicat prezența unor substanțe psihoactive. „În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are anulat dreptul de a conduce vehiculele pe drumurile publice din anul 2020. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind  negativ. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, informează Inspectoratul de Poliție Județean. Bărbatul este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Bărbatul care a vrut să o omoare cu o arbaletă pe Regina Elisabeta a II-a, condamnat la 9 ani de închisoare