Cum fostul ministru Elena Udrea a ajuns din nou în fața judecătorilor, din pricina dosarului ce vizează finanțarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu, aceasta pare să FI găsit, cel puțin teoretic, o nouă cale de a se apăra, afirmând că procurorii l-ar fi influențat și, mai mult decât atât, obligat pe martorul denunțător să depună mărturie împotriva acesteia.

Cu toate că plângerea acesteia nu pare, în acest moment, să aibă vreun fundament, Udrea insistă că ar putea avea câștig de cauză, în eventualitatea în care plângerea i-ar fi admisă. Ceea ce, în mod evident, ar putea duce la desființarea întregului dosar împotriva acesteia.

Elena Udrea: „Cea mai importantă probă a acuzării și a procurorilor în acest dosar pică”

„Sunt martori care au fost membri de partid, au fost parlamentari la vremea aceea și chiar în conducerea partidului (PDL- N.R.). (…).Este foarte important ca această plângere să aibă o soluție, pentru că dacă lucrurile sesizate se adeveresc, atunci cea mai importantă probă a acuzării și a procurorilor în acest dosar pică,” a afirmat Elena Udrea la Realitatea Plus.

Citește și: Ponta vrea să se așeze pe umerii lui Tăriceanu ca să ajungă la un procent mai bun

#News