Într-o lume plină și-așa de can-can-uri inutile, Cozmin Gușă pune paie pe foc și consideră de bun augur să se întrebe dacă e, sau nu, Nicușor Dan homosexual. În opinia lui Gușă, acest amănunt ce ține strict de viața personală a lui Nicușor Dan ar fi relevant în contextul candidaturii sale. De asemenea, o altă întrebare care îl neliniștește pe fostul mogul de televiziune, actual analist politic, se învârte în jurul motivului demisionării lui Dan din USR și dacă, cumva, are legătură cu zvonurile potrivit cărora acesta nu și-ar fi dorit să susțină căsătoriile dintre persoanele de același sex („dintre homosexuali și lesbiene”, după cum se exprimă chiar Gușă).

Gușă: „Să-mi confirme dacă este adevărat că este homosexual. Eu am o serie de informații în acest sens”

„Am sesizat frica lui Nicușor Dan de dezvăluirile de presă, este și firesc, din punctul lui de vedere, el știind cam ce se ascunde acolo, dar totuși pentru că trebuie să ne desfășurăm activitatea vorbind despre oamenii care doresc să candideze, care doresc să ne conducă, în calitate de cetățean al Bucureștiului, care se pregătește să voteze:

1. Dacă este adevărat că a demisionat din USR pentru că la vremea respectivă USR nu dorea să susțină legalizarea căsătoriei între homosexuali și lesbiene?

2. Să-mi confirme dacă este adevărat că este homosexual. Eu am o serie de informații în acest sens, din viața sa privată. Este un lucru legal, neblamabil din punct de vedere public și nu văd de ce n-ar recunoaște.

Dacă o consideră o dată cu caracter personal poate să-mi răspundă în privat, pe Facebook sau pe telefon. De asemenea, îmi poate oferi răspunsul aici, la STIRIPESURSE, unde am citit și știrea conform căreia se teme de anumite dezvăluiri”, scrie Cozmin Gușă.

Citește și: Gușă: „Rareș Bogdan, vei solicita PNL-ului să schimbe candidatul?”

#News