foto facebook

Voicu Ion Valentin, candidatul ALDE la Primăria Sectorului 5 și consilier general, susține dezvoltarea Municipiului București. Miercuri, 6 mai, Voicu a prezentat, pe Facebook, imagini cu lucrările la Ansamblul rezidențial de locuințe sociale construit de Compania Municipală Imobiliară București, prin Trustul de Clădiri Metropolitane București S.A. Consilierul declară că pe șantier sunt respectate toate normele igienice și sanitare impuse pentru această perioadă, precum și normele de siguranță și protecția muncii.

Consilier general al ALDE a enumerat o serie de proiecte susținute atât de el, cât și de alți colegi.

Locuințe sociale construite în pandemie

„Împreună cu colegii mei, Tudor – Tim IonescuAlexandru Baicu Ciudin și Tomniţa Michaela Florescu din Consiliul General am susținut, am propus și am aprobat întotdeauna proiecte pentru dezvoltarea Municipiului București. Proiectele pentru susținerea cazurilor sociale din Municipiul București ne-a fost una dintre preocupări. Vom susține, în continuare, proiectele benefice pentru cetățenii Municipiului București.

Astfel, se desfășoară, în ritm alert, lucrările la Ansamblul rezidențial de locuințe sociale construit de Compania Municipală Imobiliară București, prin Trustul de Clădiri Metropolitane București S.A.🏢🏗🧱 Sunt deja gata subsolul (cu parcare subterană având 91 de locuri, adăposturi de apărare civilă, boxe, spații tehnice, etc.) și parterul pentru primul bloc al complexului de locuințe. Vor fi construite peste 600 de apartamente aici. Termenul de finalizare estimat pentru acest prim bloc al ansamblului este septembrie 2020.

Pe șantier sunt respectate toate normele igienice și sanitare impuse pentru această perioadă, precum și normele de siguranță și protecția muncii.👷‍♀️👷‍♂️

Voicu Ion Valentin
Consilier General
Președinte Comisia de Sănătate și Protecție Socială CGMB”, a scris candidatul la Primăria Sector 5 pe Facebook.

#NEWS