Dorian Popa jură că nu va mai consuma canabis niciodată

Mesajul a fost postat pe Tik Tok, fiind transmis într-un pod-cast moderat de Micutzu

Dorian Popa (Instagram)

Dorian Popa, cunoscut influencer în rândul tinerilor, prins la volan în timp ce se afla sub influența canabisului, la sfârșitul lunii octombrie, a anunțat că nu va mai fuma niciodată canabis, potrivit g4media.ro.

Mesajul a fost postat pe Tik Tok, declarația fiind făcută într-un pod-cast moderat de Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele Micutzu.

”Greșeala majoră a fost că am condus negândindu-mă dacă corpul meu este curat. Dar obiectiv vorbind, având în vedere repercusiunile pe care le-am simțit în ziua de astăzi, îmi pare rău. Sper să nu dezamăgesc pe unii. Dar consider că e o greșeală și că am fumat. Am tăria de caracter, și-mi asum toate vorbele mele din acest moment. Dar nu voi mai fuma niciodată. Mi-a întors viața pe dos. M-a deranjat foarte tare, pentru că-mi doresc de la viața mea rezultate, mai mult decât orice.

M-a trezit la realitate când am fost într-un spațiu public, nu de mult

Iar un domn extraordinar de dulce, în etate, mi-a spus, și-mi dau și acum lacrimile, mi-a spus ”băi Doriane, te urmăresc de foarte mult timp, ești un băiat senzațional. Nu ai nevoie de așa ceva”. Mi-am spus, chiar era nevoia de așa ceva? Știu că o să sune dur, știu că foarte mulți vor zice ”Beș bă, du-te dracu”, știu că mulți poate se vor supăra și vor zice:

”Aoleu nu mai aprind un cui, nu mai ești al meu”. Pot să spun cu tărie în suflet, fără să am niciun gând ascuns, că nu voi mai aprinde un cui de aici încolo cât voi mai trăi. Și dacă o fac, am făcut promisiunea în fața lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât m-a ars până acum”, a declarat Dorian Popa. Două focare de pestă porcină africană, descoperite în județul Buzău