Viorel Cataramă la protestul anti-Covid / foto: g4media.ro

Viorel Cataramă și-a anunțat, la rândul lui, candidatura la Primăria Capitalei. Dacă în trecutul apropiat, același Cataramă aspira spre zări mai înalte, candidând la președinție, iată-l acum țintind un post de primar. Cum norocul nu i-a surâs la alegerile prezidențiale, acesta a decis să profite de starea haotică a sistemului de sănătate și să-și bazeze candidatura pe susținerea tuturor celor ce se declară sceptici în ceea ce privește existența Coronavirusului.

Într-o încercare de a ajunge la inimile acestora, Viorel Cataramă promite că va organiza un referendum cu privire la suspendarea drepturilor și libertăților fundamentale. Firește, caz în care va avea norocul să fie ales Primar General al Capitalei!

„PROMISIUNEA NR. 1

Ca Primar General la București, voi organiza un referendum, locuitorii Capitalei urmând a răspunde la următoarea întrebare:

Sunteți de acord cu suspendarea drepturilor și libertăților fundamentale (inclusiv din cauză de Covid)?

Notă: se exclude situația în care România ar fi victima unei agresiuni armate”, spune Viorel Cataramă.

Viorel Cataramă s-a remarcat în ultimile luni prin diverse acțiuni controversate, participând inclusiv la protestul anti-Covid, din Piața Victorie.

Soția lui Cataramă, pe listele de sector ale lui Victor Ponta

În cursul zilei de astăzi, Victor Ponta a declarat că la Primăria Sectorului 1 va merge pe mâna Adinei Alberts care, printre altele, este soția lui Viorel Cataramă. E drept că aceasta a criticat în repetate rânduri acțiunile anti-Covid ale soțului său.

Citește și: Ponta și Negoiță anunță candidaturile de sector

#News