Cristian Popescu Piedone: Liber la sport pe terenurile școlilor din Sectorul 5!

De luni, între 10:00 și 22:00, copiii vor putea juca fotbal, baschet sau handbal pe terenurile de sport ale unităților de învățământ

Cristan Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone anunță că terenurile școlilor din Sectorul 5 pot fi folosite pentru practicarea sportului. Edilul Sectorului 5 își amintește cum își petrecea vacanțele de vară împreună cu prietenii, jucând fotbal în curtea școlii. „De acolo am și cele mai multe amintiri frumoase. Nu eram noi cei mai buni jucători, dar ne plăcea să ne credem Hagi, Popescu sau Duckadam. Era o modalitate perfectă să facem mișcare și să legăm prietenii!”, este mesajul lui Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone: Așa că, dragi copii din Sectorul 5, vă anunț că de luni, 8 iulie, între 10:00 și 22:00, veți putea juca fotbal, baschet sau handbal pe terenurile de sport ale unităților de învățământ!

Potrivit primarului Sectorului 5, este absolut normal ca elevii sau copiii să poată utiliza terenurile de sport din școli și licee, mai ales acum, în vacanța de vară. Popescu Piedone are un mesaj și pentru părinți. „Iar voi, dragi părinți, dacă aveți copii cu vârste de până la 10 ani, aveți obligația să-i supravegheați, pentru siguranța lor. Vă îndemn să apelați cu încredere la agenții de pază din școli, atunci când situația o cere! „, este recomandarea lui Popescu Piedone. Edilul susține că este importantă încurajarea copiilor să facă mișcare, pentru o dezvoltare armonioasă. „Și ca să-mi aduc aminte de copilărie, vă promit că vin și eu în curtea școlii, să-mi dați o pasă! Cu respect, Primarul Piedone”, este mesajul primarului Sectorului 5.

Piedone Senior: Eliminarea focarelor de infecție și demolarea construcțiilor ilegale – priorități pentru Sectorul 5