Traian Băsescu

Dănuț Pop, preşedintele Partidului Ecologist Român nu-l mai vrea pe Traian Băsescu în politică. Bine, Dănuț nu e singurul care l-ar mătura pe Băsescu. Dacă s-ar face un sondaj, sunt sigură că totul ar da cu minus. Dacă ar fi întrebat fiecare român din țară, indiferent de mediu, mulți ar prefera să uite numele de Băsescu. Și, până la urmă, ești cu adevărat desființat, abia atunci când ești uitat.

”Turnătorul Petrov este ca o durere de cap care nu dispare! Există și face rău: vrea să încurce calculele pentru primăria capitalei

Despre utilitatea CNSASului am mai vorbit. Dar, se vede bine că nici după ce instanțele declară un politician ca fiind colaborator al Securitătii, nu se întâmplă mai nimic! Nici măcar moral!

Securistul Petrov incă mai are tupeul să deschidă gura în fața românilor fără nicio remușcare, ba chiar aduce în discuție o (alta!) candidatură la alegerile locale din această toamnă! Cât rău vrea să mai facă României?

Resuscitarea creației sale politice la fiecare sesiune electorală prin propria candidatură, doar pentru că omul a fost de două ori primarul capitalei, președintele țării și are notorietate, este profund nedreaptă pentru evoluția societății românești!

Au schimbat istoria României prin refolosirea sa ca marionetă! Traian Basescu distruge șansa unei resetări reale a clasei politice pe care toți romanii o așteaptă! Este nociv și trebuie să se retragă! Îi propunem să scrie o carte adresată tinerei generații, in care să se spovedească de toate golăniile pe care le-a făcut cât a fost la butoane! Măcar atât, dacă tot are tupeu!”, se arată într-un comunicat de presă al lui Dănuț Pop, președinte PER.

Nu știu cât în pasă lui Traian de nervii lui Dănuț Pop. E o veste venită în week-end, în miez de duminică. Adică, fix când preocupările lui Traian sunt cu totul altele decât lecturarea compunerilor din comunicatele de presă. Nu speculăm, doar ne legăm de antecedente.

Pariu că a zâmbit relaxat?

Citește și: Cristoiu acuză minciuni și santaje

#News