Marcel Ciolacu / Foto: Facebook

Marcel Ciolacu pare să se adapteze văzând cu ochii. Dacă acum ceva vreme, pe timpurile apuse ale lui Dragnea, românii protestau în număr impresionant împotriva PSD-ului, lucrul acesta pare să nu se mai întâmple pe vremea lui Ciolacu. Firește, avem parte (încă) de o pandemie care nu ne permite adunările în grupuri prea mari. Chiar și așa, apele par să se fi mai liniștit, în ceea ce-i privește pe social democrați, odată cu plecarea lui Dragnea și sosirea lui Ciolacu.

Astfel, acesta privește, studiază, învață și, „pas cu pas” își schimbă modul de abordare. Dacă până acum ceva vreme, nu s-ar fi dat în lături de la o discuție în contradictoriu cu președintele Iohannis, acum liderul PSD schimbă macazul și alege să pozeze într-un fel de Iisus Hristos care întoarce și celălalt obraz. O tactică destul de bună care, cel mai probabil, s-ar putea să-i prindă bine la un moment dat. Cu tot cu valul de nemulțumiți, foști supuși ai lui Liviu Dragnea.

„Intotdeauna ataca PSD, trebuie sa aiba un dusman. Eu nu o sa mai intru in logica in care a jucat pana acum PSD, il anunt oficial pe presedinte. Oricat s-ar stradui sa mute atentia romanilor de la adevaratele probleme intr-o lupta a domniei sale cu PSD”, a spus Ciolacu.

Cât despre treburile interne din PSD, Ciolacu spune, potrivit DCNews, următoarele:

  • Am ajuns la alta filosofie, nu o sa vorbim de echipa lui Ciolacu, o sa fie echipa PSD.
  • Pe regiuni presedintii vor decide care e persoana cea mai potrivita sa-i reprezinte in BPN
  • Au fost propuneri de modificare a alegerii Consiliului National, sa se faca odata cu Congresul, propunandu-l pe dl profesor Dincu
  • Nu este un secret prietenia mea cu Grindeanu, mi-l doresc si cred ca trebuie sa faca parte din echipa PSD
  • Dl profesor Vasile Dincu este un intelectual de stanga incontestabil si un castig pentru PSD. Trebuie sa ne anunte (daca vrea sa candideze la sefia Consiliului National)
  • Partidul s-a deschis, pune altfel problemele. Cine doreste sa vina in echipa PSD este binevenit

Citește și: PSD, despre PNL: „Văd doar voturi”

#News