Alte două păreri pe care le așteptam cu nerăbdare astăzi sunt cea a lui Valer Dorneanu, cât și cea a lui Augustin Zegrean, întrucât amândoi sunt nume sonore ale CCR-ului. Astfel, opiniile celor doi nu s-au lăsat așteptate. Noi le-am cules și vi le expunem în cele ce urmează:

Dorneanu

„I-aş ruga pe toţi care vor să analizeze obiectiv decizia CEDO, în raport de Curtea Constituţională, să observe următorul lucru: n-am fost noi atacaţi de doamna Kovesi, nu noi am figurat parte acolo, iar cine citeşte cu obiectivitate şi fără părtinire decizia CEDO să vadă că nu o să găsească nicio critică la adresa deciziei Curţii Constituţionale sau a activităţii Curţii Constituţionale şi o să vadă, în esenţă, că nu decizia Curţii Constituţionale sau o anumită conduită a Curţii Constituţionale a stat la baza deciziei”, a precizat Dorneanu.

Citește și: Laura Codruța Kovesi a câștigat procesul la CEDO

Zegrean

„Din această decizie trebuie să se înțeleagă că nici măcar președintele nu face ce vrea el în țara asta, ci trebuie să facă exact ce scrie în Constituție și în lege, pentru că până la urmă președintele este cel care a revocat-o din funcție, cu încălcarea legii”, a afirmat Zegrean pentru HotNews.ro.

Citește și: Tudorel se spală pe mâini, Berbeceanu îi recomandă mască

#News