Tudorel Toader foto Facebook

Se pare că cineva s-a gândit să-l răsusciteze pe Tudorel Toader, ori și-o fi dat singur click pe restart din cauza plictiselii. După scandalul cu rectoratul și studenții, o fi zis că parcă-i rost să se exprime iarăși. Uitat într-un con de umbră, fostul ministru din garnizoana Dragnea atacă și precizează (de două ori). Astfel, din mesajul său nu prea se înțelege dacă Tudorel ține cu capra sau cu varza, dar cum e om al justiției, ține să ne impresioneze cum că știe a citi câteva articole de lege din carte.

„Două simple precizări !

1) 192 din 238 infracțiuni, prevăzute în partea specială a Codului penal, au pedeapsa de până la 7 ani închisoare, intrând sub incidența recentei inițiative legislative privind executarea acesteia la domiciliu.
2) Inițiativa legislativă aparține cuiva care, în Parlament, susținea Legea recursului compensatoriu ( promovată în guvernul Cioloș), devenind un critic acerb abia când a văzut efectele acesteia.

PS: exemple – tortura, tâlhăria, lipsirea de libertate în mod ilegal, represiunea nedreaptă, șantajul.”, susține Tudorel Toader pe pagina lui de Facebook.

Nu era mai bine dacă domnul fost ministru stătea frumos în banca lui și se bucura de faptul că încă nu l-a dat nimeni afară pe ușa din dos de la Universitate?

Citește și: Teodorovici analizează la sânge amânarea plății ratelor

#News