serban nicolae
sursă foto: romaniacurata.ro

Șerban Nicolae nu mai e băiatul de aur de pe timpuri

Dacă pe timpuri, Șerban Nicolae era favorit pentru funcții, ținut în palmă de vechiul regim Dragnea, iată că acum lucrurile s-au cam schimbat pentru acesta. Se pare că Marcel Ciolacu nu e dispus să îl mai protejeze pe Nicolae, așa cum făcea precedentul președinte de partid. Așadar, acesta a decis de curând să nu-l susțină pe Șerban Nicolae și să-i spulbere dorința de a deveni președintele Senatului. Cel puțin aparent.

Nu e prima oară când Șerban Nicolae afirmă cum că și-ar dori să fie al doilea om în stat, după Klaus Iohannis. Iată că până la realizarea visului, se împiedică de Ciolacu, care-i spune că decizia va aparține românilor, și nu membrilor de partid. Și știm cu toții cam ce părere au românii despre Șerban Nicolae.

Iată și mesajul transmis de către Marcel Ciolacu, un mesaj elegant, ce lasă, totuși, multe porțite pentru interpretări. Noi îl luăm ca atare, însă.

”Este posibilă o surpriză. Comitetul Executiv nu semnează ca primarul. Eu o să iau act de decizie, nu mă voi implica. Cel mai bine e să luăm o decizie responsabilă politică şi să fie aşteptarea cetăţenilor. Este o discuţie internă pe care prefer să o am în interiorul partidului. Președintele Senatului e o funcție politică. Eu o să iau act de decizia grupului. Domnul Şerban Nicolae este dintre puţinii membri fondatori ai partidului. Ne cunoaştem de zeci de ani, avem o comunicare, este colegul meu, îl respect ca atare. Este o decizie a senatorilor, urmează să fie discutată în CEx, acum doresc să facă anumite… două sau trei demisii, urmează să închidă Biroul Permanent al Senatului, vom respecta exact Statutul. Dacă mi-aş fi dorit alt nume, m-aş fi implicat şi ar fi fost acela. Aş fi sunat colegii, aş fi dat o orientare, lucru pe care nu l-am făcut. Eu nu m-am implicat și nu mă implic.”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și: Vântul care vine din spate. Tensiuni între Ciolacu și Șerban Nicolae

#News