8 persoane rănite în urma unui accident grav produs în județul Sibiu

Accidentul rutier s-a produs pe A1, la km 245, pe sensul de mers Sibiu - Sebeş.

Accident
Accident sursa foto pixabay

Un accident grav a avut loc, vineri dimineață, pe autostrada A1, la kilometrul 245, pe sensul de mers Sibiu-Sebeș, a anunțat ISU Sibiu. La fața locului sunt mobilizate două ambulanțe SMURD, o autospecială de descarcerare, o mașină de stingere, o autospecială pentru transport victime multiple și patru ambulanțe SAJ. De asemenea, a fost solicitat elicopterul SMURD, potrivit g4media.ro.

Opt persoane au fost implicate în accidentul rutier produs pe A1, la km 245, pe sensul de mers Sibiu – Sebeş.

Potrivit primelor informații, în evenimentul rutier sunt implicate două autotrenuri și o camionetă de marfă. Pentru acordarea asistenței medicale de urgență tuturor persoanelor implicate, la nivelul județului Sibiu a fost activat Planul Roșu de Intervenție. „Pe autostrada A 1 Sibiu-Deva, la kilometrul 245 – Centura municipiului Sibiu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoutilitare şi un ansamblu auto.

În urma impactului au rezultat 5 victime, ce urmează a fi evaluate medical, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Circulaţia rutieră este oprită pe toate benzile sensului de mers Sibiu-Sebeş. „ISU Sibiu intervine de urgenţă pe A1 km 245 la un accident rutier pe sensul de mers Sibiu- Sebeş. La faţa locului sunt mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere, ATPVM şi o ambulanţă SAJ. Din primele informaţii, ar fi 3 vehicule implicate şi 8 persoane. A fost activat Planul Roşu de intervenţie”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan. Femeie din Vaslui reținută pentru conducerea fără permis