Simona Halep a donat pentru victimele incendiilor din Australia. Ea se alătură astfel jucătorilor de tenis care au făcut acest gest. Dacă majoritatea sportivilor vor contribui financiar în urma aşilor de la meciuri, Simona Halep va dona pentru fiecare moment în care îl enervează pe Darren Cahill.

Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani

Simona Halep – Twitter

Jucătorii de tenis, aflați în Australia pentru debutul sezonului, s-au mobilizat pentru colectarea de fonduri pentru victimele incendiilor de vegetaţie, a doua zi după apelul lansat în acest sens de Nick Kyrgios.

Preşedintele Tennis Australia, Craig Tiley a anunţat organizarea de evenimente pentru strângerea de fonduri la ATP Cup, Openul Australiei şi la alte turnee din perioada următoare.

De la începutul lunii septembrie, minim 18 persoane au murit şi alte mii au fost evacuate din cauza incendiilor din Australia.

Organizatorii turneelor de tenis din Australia au anunţat că experţi medicali vor supraveghea condiţiile de joc şi meciurile vor fi suspendate dacă este cazul site news.

#news