Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe bulevardul Ferdinand din municipiul Constanța (bl. R4), echipele RAJA vor sista furnizarea apei potabile astăzi – 04 decembrie 2023.

Apa potabilă va fi oprită în intervalul orar 18.00 – 24.00

Biroul de comunicare al societății RAJA a informat că vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de bd. I.C. Brătianu – str. Labirint  – str. Theodor Burada  – str. Traian – bd. 1 Decembrie 1918 – bd. I.C. Brătianu, cu punctele termice 63, 144, precum și Hotel Maria, Gara Constanța și Autogara Constanța.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății din Constanța.

Serviciul de Call Center al companiei RAJA este disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7, fiind accesibil prin numărul unic 0241 924

Serviciul de Call Center se bazează pe un robot telefonic, care îndrumă utilizatorii să transmită indexul contorului de apă potabilă, să primească mesaje preînregistrate despre eventuale disfuncționalități în furnizarea apei potabile, să semnalizeze avarii în sistemul de alimentare cu apă sau canalizare către Dispeceratul Central și să solicite informații referitoare la serviciile oferite de companie.

De asemenea, utilizatorii pot intra în contact cu un salariat al Biroului Relații Clienți.

Biroul de comunicare al societății RAJA din Constanța informează că astăzi – 27 octombrie 2023, s-a înregistrat o avarie la nivelul conductei de distribuție, cu diametrul de 600 mm, din orașul Năvodari, județul Constanța.