Dominic Fritz

Dominic Fritz este noul primar al Timișoarei; cel ce a reușit perfomanța de a-l detrona după ani și ani pe bine-înșurubatul Nicolae Robu. De asemenea, tot Dominic Fritz este unul dintre useriștii care au reușit să recoloreze harta alegerilor. Dacă în urmă cu patru ani vedeam cu toții, literalmente, roșu în fața ochilor, iată că în 2020 situația tinde să se mai decoloreze un pic, roșul aprins începând să se mai domolească un pic.

Învitat de Claudiu Pândaru la Digi24, Dominic Fritz a declarat că nu exclude nicio posibilitate. Nici măcar cea ca, într-o zi, să candideze pentru președinție.

Dominic Fritz: „Dacă m-ați fi întrebat acum 3 ani dacă am de gând să candidez la Primăria Timișoara, aș fi spus că nu”

„Nu sunt primar, nici n-am putut să dovedesc că energia mea și optimismul meu va avea roade, așa că mi se pare total că nu este deloc momentul să mă gândesc la așa ceva. Nu am un plan să fac o carieră politică, dincolo de ceea ce vreau să fac în Timișoara acum. În viața mea nu exclud nimic și până acum mi-a prins bine. Dacă m-ați fi întrebat acum 3 ani dacă am de gând să candidez la Primăria Timișoara, aș fi spus că nu, că prioritatea mea este să fac jobul pe care îl fac acum, dar nici n-am exclus. Asta nu înseamnă că mă gândesc la așa ceva”, a declarat Dominic Fritz, într-un interviu pentru Digi 24.

Citește și: Robu, după eșecul de la alegeri: „Adormit cu telefonul în mână scriind un text”

#News