Emoții mari, un botez și o nepoată. Cam acestea ar fi motivele de fericire în familia Becali. Desigur, nu sunt singurele motive. Se învârt bani mai cu talent decât se învârt scutece.

Despre nepoată, numai de bine: este prima moștenitoare a imperiului Becali. A adus multă mândrie la doar 4 kilograme și multe lacrimi de fericire în ochii bunicului afacerist.

Despre botez, secretisme și mister. A fost atât de mult mister, încât presa a aflat imediat și locația și ora evenimentului. Botezul a fost celebrat la biserica Sfântul Spiridon din Capitală, la ora 12:00.

”Tată, sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze fotbalul sau altceva acum. Să fie toată lumea sănătoasă”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport, potrivit gsp.ro, în 14 iunie, ziua care l-a făcut pentru prima dată bunic.

Becali a povestit la România TV că dimineață a fost la biserică, unde s-a rugat pentru sănătatea familiei, iar minunea a avut loc la prânz. “Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. Are 3,9 kilograme. O cheamă Maria. Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine. De azi, de la 8 dimineața când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine”, a spus emoționat Gigi Becali.

Din cauza celebrului coronavirus, Teodora Becali și soțul ei, Mihai Mincu, au reușit să îl convingă pe Gigi Becali să păstreze discreție maximă în ceea ce privește aceste evenimente. Aproape de nepoată, dar departe de discuții. Și departe de oameni.

 ”Vorbim de mulți bani, de ordinul milioanelor de euro. Gigi spune că nimeni nu are viața cumpărată și e mai bine să lași lucrurile aranjate și clare din timpul vieții, ca să nu iasă discuții sau certuri de la bani. Așa că, în familia Becali, fiecare știe de ce se va ocupa și ce va primi în cazul în care el pățește ceva. Gigi Becali este un om extrem de corect cu toată lumea. Dar mai ales cu familia lui”, au dezvăluit surse din anturajul latifundiarului din Pipera.

Trebuie să ai noroc să te naști în familia Becali. Ai un viitor asigurat, ceva faimă și ceva scandal. Și-l faci și pe Gigi să plângă.

Citește și: O femeie de 54 de ani a renunțat la videochat pentru a merge la biserică

#News