Președintele PSD Arad, Mihai Fifor a anunțat că are de gând să candideze la funcția de primar al Municipiului Arad, din partea platformei Social-Liberal Creștină. Platforma este, de asemenea, semnată și de ALDE și PNȚCD, aceste două partide acordându-i încrederea lui Fifor pentru a demara acțiunile aferente candidaturii la primăria Arad.

”Platforma Social-Liberal Creştină (PSLC) este numele alianţei electorale pe care am semnat-o astăzi cu liderii ALDE şi PNŢCD. O decizie pe care am luat-o în forul de conducere al PSD Arad, fiind susţinut de colegii mei, deputatul Florin Tripa – preşedinte executiv al partidului, Eusebiu Pistru – vicepresedinte PSD şi preşedintele organizaţiei municipale a PSD Arad, Ilie Cheşa”, a scris, marţi, pe Facebook, Mihai Fifor, preşedinte al PSD Arad.

În tandem, sub umbrela platformei PSLC, Mihai Fifor va fi acompaniat de Ruben Budău, acesta fiind varianta platformei pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Arad. În egală măsură, Mihai Fifor anunță că beneficiază de toată susținerea din partea preşedintlui executiv al partidului, Eusebiu Pistru – vicepresedintui PSD şi preşedintelui organizaţiei municipale a PSD Arad, Ilie Cheşa.

”De ce o alianţă şi nu, simplu, PSD? Pentru că e nevoie de o o echipă cât mai mare pentru a intra în luptă împotriva grupării Falcă, ce a căpuşat Aradul în ultimii 16 ani. E nevoie să fim cât mai mulţi. E nevoie să fim puternici împreună, pentru Arad. Atât pentru judeţ, cât şi pentru municipiu. Ne dorim să nu ne mai uităm cu jind la oraşele din jurul nostru, care s-au dezvoltat în ultimii ani. Ne dorim şi noi un Arad modern, european şi cool”, a mai avut de spus Mihai Fifor pe Facebook.

Mihai Fifor a fost, de asemenea, ministrul Apărării Naționale între 12 septembrie 2017 și 20 noiembrie 2018, în guvernarea PSD.

Citește și: Ministrul Bode condamnă atitudinea șefului de tren care îndemna călătorii să nu poarte mască

#News