Circulație restricționată timp de o lună, pe DN1, între Brașov și Predeal

CNAIR asfaltează pe 12 kilometri între Predeal și Brașov

Compania de Drumuri, prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov (DRDP Brașov), începe marți, 4 iulie, lucrări de asfaltare pe DN 1 Valea Prahovei, restricțiile dintre Predeal și Dârste (intersecția cu Centura Brașov) urmând să fie menținute toată luna lui „Cuptor”, practic în plin sezon estival. Astfel, încep lucrările pregătitoare pentru amplasarea covorului asfaltic pe DN1, sectorul Timișul de Sus – Brașov. Circulaţia este restricţionată pe DN1 – între Predeal şi Braşov timp de o lună, deoarece Regionala de Drumuri Braşov începe reparaţiile pe un tronson de 12 kilometri, în zona Timişu de Sus, potrivit ziare.com.

 De luni au început lucrările pregătitoare (frezarea stratului de uzură) pentru așternerea unui covor asfaltic pe DN1, între Timișul de Sus (zona Cotul Donului) și intrarea în municipiul Brașov.

Lucrările vor dura aproximativ o lună și vor necesita închiderea traficului pe o bandă în zona intervenției, se arată în comunicatul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Pentru evitarea ambuteiajelor CNAIR recomandă ca pe perioada lucrărilor să se evite zona și să se folosească traseele alternative: DN73A, Predeal – Râșnov, DN1A, Vălenii de Munte – Cheia – Săcele.

„Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe o rețea socială. Alertă de vijelii și ploi torențiale pentru 20 de județe