Am să trag o fisă și-am să zic că atunci când vine vorba despre ipocrizie, îmi imaginez că în dicționar, în dreptul cuvântului apare sigla PSD. Nu, nu vreau să generalizez, pentru că o vorbă celebră spune „am întâlnit și PSD-iști de treabă”. Și-am întâlnit, cu toate că n-am să-i nominalizez acum.

Atunci când zic „ipocrizie”, mă refer la o situație de genul ăleia cu paiul și cu bârna din ochii unuia sau ai altuia. Mă refer la o guvernare fără pandemie a PSD, plină de proteste și de violențe de stradă, mă refer la legile justiției. În mod comparativ, mă pot referi și la guvernul Orban care, la rândul lui a făcut tot felul de boroboațe în această perioadă. Nimeni nu-i perfect, după cum putem să observăm. Însă oricât de incorect gramatical al suna, pot să afirm cu tărie că unii sunt mai „împerfecți” decât alții.

Am zis-o și-am s-o mai zic. Niciun partid nu-i desprins din vreo utopie, dar parcă unii sunt prea de tot! Acestea fiind spuse, vă las cu social democratul Radu Preda, și cu laudele lui:

„PSD va repara în Parlament prostiile Guvernului Orban!

• PSD va vota în regim de urgență o nouă formă legislativa pentru prelungirea mandatelor aleșilor locali și pentru stabilirea datei alegerilor locale!

• Interesul electoral al PNL a generat o brambureală în administrația publică!

• PNL vrea să-și salveze ultimele procente și forțează alegeri cu orice preț!

• Românii trebuie să voteze atât la locale, cât și la parlamentare, dar în condiții de siguranță!

• Sănătatea și economia pe primele locuri, apoi alegerile!”, scrie Radu Preda pe Facebook.

Citește și: Ciolacu ne dă o lecție de istorie despre Tratatul de la Trianon

#News