Bărbat arestat preventiv pentru nerespectarea arestului la domiciliu

Tânărul a fost trimis în arest la domiciliu pentru furtul unor bunuri din incinta unor boxe din subsolul unui bloc din municipiul Brăila.

Un tânăr de 23 de ani din Brăila a fost arestat preventiv 30 de zile deoarece nu a respectat măsura arestului la domiciliu, pe numele lui fiind deschis dosar penal pentru evadare, pe lângă cel deja existent de furt calificat, potrivit stiripesurse.ro

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila – Biroul Ordine Publică au efectuat un control la domiciliul unui tânăr în vârstă de 23 de ani, din Brăila, faţă de care fusese instituită anterior măsura arestului la domiciliu şi au constatat că nu se află la adresa de domiciliu. Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare. La data de 2 mai, Tribunalul Brăila, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, a înlocuit măsura arestului la domiciliu cu cea a arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, a comunicat  IPJ.

Tânărul fusese trimis în arest la domiciliu după ce, în noaptea de 16 spre 17 ianuarie, ar fi sustras bunuri în valoare de 6.000 de lei din incinta a 11 boxe situate la subsolul unui bloc din municipiul Brăila.

De asemenea, în nopţile de 24 spre 25 ianuarie şi de 7 spre 8 februarie, brăileanul ar fi pătruns, prin forţarea sistemului de închidere, în incinta a trei garaje din municipiul Brăila, de unde ar fi furat bunuri în valoare de 4.000 de lei. O altă faptă a fost comisă în noaptea de 11 spre 12 februarie, când acesta ar fi intrat într-un punct termic din municipiul Brăila, de unde ar fi furat 14.000 de euro şi 140.000 de lei. În dosarul său, zece persoane care s-au constituit parte vătămată şi patru persoane parte civila.

Întârziere de două ore a trenului Timișoara – București, din cauza unei alerte cu bombă