Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone sursa foto pag e Fb

După ce în urmă cu o zi le-a cerut liderilor Coaliției să anunțe candidatul la Primăria Capitalei, reamintind că s-ar urmări realizarea unei înțelegeri pe acest subiect, Cristian Popescu Piedone revine cu o postare în care anunță folosind cuvinte plastice și metaforice, faptul că lucrurile nu decurg normal în cadrul discuțiilor purtate de PNL și PSD pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei.

Cristian Popescu Piedone : Am auzit la meteo că vine furtună peste București! Norii negri tulbură deja șampania în Kiseleff și în Modrogan

Potrivit lui Cristian Popescu Piedone, care și-a anunțat intenția de a candida pentru Primăria Capitalei din partea PUSL, în sânul liderilor coaliției este secetă de idei, secetă de procente, secetă de popularitate și mai ales de candidați. Potrivit lui Popescu Piedone, gospodarii visați rămân în vise și în visuri.

„Stresați de uraganul anunțat deja în mii de portavoci din oraș, păpușarii politicii de interes s-au îmbrăcat în paparude și invocă Zeul Electoral să nu-i lase repetenți la examenul din 9 iunie! În vremea asta, Piedone își vede de hârlețul de primăvară, conștient că unde e muncă… este mereu și răsplată”, este mesajul lui Popescu Piedone.

Popescu Piedone așteaptă în continuare desemnarea candidatului la Primăria Capitalei din partea Coaliției