Bărbat din Iași, obligat să poarte brăţară de supraveghere

El a distribuit poze indecente cu fosta iubită în scara blocului unde ea locuia

Politie
Politie sursa foto pixabay

O femeie din Iași a apelat la poliție după ce fostul iubit i-a creat probleme. Bărbatul s-a răzbunat pe fosta prietenă după ce ea l-a părăsit, potrivit ziare.com.

Ieșeanul G.C.D. a vrut să se răzbune pe femeia care l-a părăsit, M.H., distribuind poze cu fosta parteneră dezbrăcată în scara blocului în care locuia aceasta.

Femeia s-a adresat poliției. Magistrații au emis un ordin de protecţie provizoriu, valabil timp de cinci zile. În cadrul anchetei, femeia a dezvăluit poliției că a fost hărțuită mai mult timp după desparțire. Bărbatul a urmărit-o pe stradă, a amenințat-o cu acte de violență, ajungând chiar la amenințări cu moartea pentru ea și rudele apropiate.

Magistraţii ieșeni au emis un ordin prin care bărbatul este obligat timp de 8 luni să păstreze o distanţă de minim 100 de metri faţă de fosta iubită, de locuinţa şi locul de muncă al acesteia. El nu mai poate contacta victima nici telefonic sau pe rețelele de socialiare. De asemenea, în tot acest timp, el poartă permanent un dispozitiv electronic de supraveghere. Percheziții de amploare în București și 9 județe