Andrei Caramitru / Dan Barna / Claudiu Năsui

Andrei Caramitru, fost consilier al preşedintelui USR Dan Barna, îi ia apărarea lui Clotilde Armand, candidatul USR la primăria Sectorului 1 şi anunţă că, în condiţiile în care forţele din opoziţie se ceartă, primăria va fi câştigată de PSD. 

„Localele astea o să îi înnebunească pe toţi. Şi – ca întodeauna când ai noştri înnebunesc – câștigă PSD.

Andrei Caramitru urechează PNL și PLUS

Exemplu perfect. Sector 1 Bucureşti. Cea mai bogată şi importantă primărie (bugetul e cam de 2x cât al Clujului). Locuitorii profund anti-PSD. La ultimele alegeri – trebuia să câștige Clotilde Armand, dar i-au fost suflate câteva voturi în ultima oră, în Secțiile unde nu avea observatori. Clotidle NU are contra-candidat de la opoziţie în Sectorul 1. Și ce se întâmplă? Hai să vedem:

– PNL îl lansează pe Tanase Stamule (pare ok omul, dar nu se poate compara nici ca CV, nici ca notorietate sau experiență cu Clotilde). Şi după lansează atacuri brutale prin presă împotriva lui Clotilde. Care le răspunde imediat. Război

– PLUS nu are vreo echipă (şefa e o fată de 25 de ani, necunoscută). Dar cere jumătate din consilieri cumva pe ochi frumoși.”, a scris fostul consilier al lui Dan Barna pe Facebook. 

Îmi vine să îi închid într-o cameră și să nu iasă de acolo până nu se înțeleg

„În loc să stea toţi la masă și să zică – Clotilde e candidatul comun. Hai sa vedem cum să facem să avem o majoritate mişto în sector să facem treabă, să discutăm de proiecte. Nu nu. Porcăială maximă. Prea mulţi bani probabil – prea multe interese. Clotilde are dreptate să zică ‘domne, asta fiind situaţia, mai bine merg singură cu lista mea, fără PLUS şi fără PNL’. Şi cred că o să câştige chiar şi aşa. Eu oricum o votez, poate să candideze şi independent.

Citește și Un lider PLUS s-a spovedit pe Facebook: tensiuni mari în USR-PLUS

Eu ii știu pe toți personal. Îmi vine să îi închid într-o cameră și să nu iasă de acolo până nu se înțeleg.”, a conchis Andrei Caramitru

#NEWS