Wizz Air va suspenda în a doua jumătate a lunii martie 2023 cinci rute spre și dinspre aeroporturile din București, Cluj Napoca, Iași și Sibiu. Ruta București – Ancona, inaugurată de compania low-cost în 3 ianuarie 2023, va fi suspendată în perioada 22 martie – 30 octombrie 2023, potrivit g4media.ro.

A doua rută spre și dinspre București pe care compania maghiară o suspendă este cea spre și dinspre aeroportul din Rimini (Italia).

 Această rută ar urma, dacă nu apar alte modificări, să fie reluată în data de 2 noiembrie 2023. Pe perioada verii va fi suspendată și ruta Sibiu – Madrid, operată în prezent de compania low-cost cu o frecvență de două zboruri pe săptămână.  Conform datelor din sistemul de rezervări analizate de Boardingpass, Wizz Air nu va opera această rută în perioada 24 martie – 30 octombrie 2023. Și zborul Iași – Bari ar urma să fie oprit pe perioada verii, însă ar urma să fie reluat în 1 noiembrie 2023. Ruta Cluj Napoca – Perugia, inaugurată în 18 decembrie 2022, va fi suspendată de la jumătatea lunii mai 2023. În ultima perioadă, compania low-cost a decis să renunțe la mai multe rute spre și dinspre mai multe aeroporturi din România.

Gabriela Firea: Astăzi marcăm Ziua Mondială a Cancerului. În perioada cât am fost primarul general al Capitalei am inițiat și susținut toate proiectele prin care bolnavii de cancer au putut primi o șansă