Bătaie pe strada unei localități, din cauza unui loc de parcare

Șase persoane au ajuns la spital după ce s-au bătut cu bâte şi pietre, a transmis IPJ Dâmboviţa

Politist
Politist sursa foto pixabay

Poliţiştii au intervenit pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane, în comuna dâmboviţeană Cojasca, sat Iazu, Dâmboviţa, potrivit ziare.com.

 Șase persoane au ajuns la spital după ce s-au bătut cu bâte şi pietre, a transmis vineri, 3 noiembrie, IPJ  Dâmboviţa. Scandalul a pornit de la parcarea unei maşini pe o stradă îngustă.

 „Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, pe strada Barbariei, sprijiniţi de luptătorii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, pentru aplanarea conflictului. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că s-ar fi produs un conflict în care ar fi fost implicate treisprezece persoane, atât bărbaţi, cât şi femei, care s-ar fi agresat fizic şi care ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică. În urma agresiunii, şase persoane, cu vârste cuprinse între 24 şi 64 de ani, au suferit leziuni care ar fi fost produse prin lovirea cu obiecte contondente (pietre, bâte), fiind transportate la spital”, precizează IPJ Dâmboviţa. 

O persoană a rămas internată în spital. Pentru administrarea probatoriului, poliţiştii, sprijiniţi de jandarmi şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au pus în executare şapte mandate de percheziţie la domiciliile unor persoane din localitatea Iazu, care ar fi fost implicate în conflict

 În urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, faţă de trei bărbaţi de 24 şi 27 de ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă. Ulterior, faţă de aceştia s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. În plus, faţă de un alt bărbat, de 31 de ani, din Iazu, care ar fi lovit cu o lopată un alt bărbat de 64 de ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Un șofer s-a răsturnat cu mașina în timp ce încerca să scape de polițiști